26 Νοεμβρίου 2012

Η Α΄ ΤΑΞΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

               Η Α΄ ΤΑΞΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!!!!!!

Τις τελευταίες μέρες , με αφορμή τα βιβλία Γλώσσας της Α΄ τάξης , ασχοληθήκαμε με τον Καραγκιόζη. Είδαμε τις φιγούρες των ηρώων , τις ζωγραφίσαμε , διαβάσαμε διαλόγους , γράψαμε δικούς μας αλλά μόνο σήμερα γνωρίσαμε πραγματικά ποιος είναι αυτός ο Καραγκιόζης!
Ο Ιωσήφ Δ. (μαθητής της Α΄τάξης) , λάτρης του Καραγκιόζη , αποδείχτηκε σωστό ταλέντο! Μας έφερε το σκηνικό με το πανί , όλες τις φιγούρες και με βοηθό το Στάθη Π. επίσης μαθητή της Α΄ τάξης μας παρουσίασαν την παράσταση "Ο Καραγκιόζης και το καταραμένο φίδι ". Περάσαμε καταπληκτικά!!! Ο Ιωσήφ ήταν εξαιρετικός , ο Στάθης άξιος βοηθός και όλα τα παιδιά της Α΄τάξης με το χειροκρότημά τους βοήθησαν να στεφθεί η παράσταση με απόλυτη επιτυχία! Μπράβο!!

Δείτε στιγμιότυπα από την παράσταση:






5 σχόλια:

Maro Oikonomou είπε...

Τι ωραία! Λάτρευα τις παραστασεις του Καραγκιόζη μικρή και χαίρομαι να βλέπω και τα παιδιά σήμερα να τον βλέουν! Κάτι με το φως και την σκιά είναι πολύ ελκυστικό!

Τάνια Μάνεση είπε...

Πολύ εντυπωσιακό. Μπράβο σας...

Το σχολικό παρεάκι είπε...

Γεια σου Ιωσήφ ταλέντο!!!!!!! Μπράβο σας !!!!! Θέλουμε κι εμείς να παρακολουθήσουμε μια παράσταση!!!! Ετοιμάστε τη.... περιμένουμε!!!!!

Μιχαλάρου Κυριακή είπε...

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ. ΑΒΑΝΤΙ .....ΙΩΣΗΦ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ !!!!!

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

ΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...