17 Μαρτίου 2014

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!!!! Μία συνάδελφος μου είπε για την σελίδα σας και μόλις την άνοιξα, πραγματικά ενθουσιάστηκα με την δουλειά σας... Χίλια συγχαρητήρια σας αξίζουν!!! Θέλω να βοηθήσω ένα παιδάκι που έχει αδυναμία στον πολλαπλασιασμό και οι εργασίες σας θα με βοηθούσαν.Πώς μπορώ να τις εκτυπώνω; Ελπίζω να τα καταφέρω, γιατί οι γνώσεις μου στους Η/Υ είναι λίγες. Ευχαριστώ!!!-ΝΙΚΗ

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

Γεια σου Νίκη!Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!!!Για να εκτυπώνεις τις ασκήσεις που είναι σε μορφή PDF όπως αυτή θα κάνεις πρώτα κλικ στο τοξάκι που δείχνει προς τα κάτω (download)Θα την αποθηκεύεις εκεί που θέλεις και στη συνέχεια εκτυπώνεις. Υπάρχει περίπτωση να σου ζητήσει να κάνεις εγγραφή. Είναι πολύ απλό βάζεις το μαίλ σου και μετά μπορείς να εκτυπώνεις όσες εργασίες θέλεις.Καλή επιτυχία. Μη διστάσεις να μας ξαναγράψεις για όποια απορία έχεις!

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τόσο γρήγορα!!! Αισθάνομαι όμως πολύ άσχημα με τον εαυτό μου, που δεν κατάφερα να εκτυπώσω καμία ασκησούλα. Οι γνώσεις μου τελικά είναι ελάχιστες(καλύτερα, είμαι ΑΣΧΕΤΗ!!!) Πηγαίνω, π.χ. στη σελίδα με τα ποντικάκια και μετά... ΤΟ ΧΑΟΣ!!! Αν μπορείτε με απλά βηματάκια να μου δείξετε τι να κάνω, θα είμαι ευγνώμων. Βλέπετε και τα Αγγλικά μου είναι ΧΑΛΙΑ!!! Σας ευχαριστώ και πάλι.

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

Μη στεναχωριέσαι...Πρώτα πας στο έγγραφο pdf- αυτό με τα ποντικάκια και κάνεις κλικ στο τοξάκι που δείχνει προς τα κάτω.(download).Θα σου ανοίξεις ένα μικρό παραθυράκι που θα σε ρωτάει αν θέλεις να κάνεις download.Εσύ όταν θα βλέπεις download θα συμφωνείς.Θα σου το ανοίξει πιο μεγάλο και θα βρεις πα΄λι το download και θα το πατήσεις.Εδώ αν σου ζητήσει να γίνεις μέλος μη διστάσεις βάλε το μαιλ σου και γίνε( επειδή εμείς είμαστε μέλη δεν γνωρίζω τι θα σου βγάλει εσένα-υποθέτω ότι μπορεί να σου το ζητήσει).Λοιπόν , μετά σφού το κάνεις download το αποθηκεύεις στην επιφάνεια εργασίας σου. Μετά πατάς το εικονίδιο που δείχνει έναν εκτυπωτή και το εκτυπώνεις.Προσπάθησε και αν βρεις δυσκολία στείλε μήνυμα. Οι υπόλοιπες εργασίες με την προπαίδεια(δεν είναι pdf είναι πιο εύκολο να εκτυπωθούν. Κάνεις δεξί κλικ πάνω τους -επιλέγεις αποθήκευση και εκτυπώνεις.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όλες οι προσπάθειές μου έπεσαν στο κενό!!! Τα παρατάω, γιατί αισθάνομαι άσχημα που σας τρώω τον χρόνο σας. Πάντως σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και κυρίως τον πολύτιμο χρόνο σας. Είστε ευγενέστατοι!!!!!!!!!!

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ αν και λυπόμαστε που δεν τα κατάφερες.Αν μπορούσες να μας πεις πού συναντάς δυσκολία ίσως να μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...