3 Οκτωβρίου 2013

ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ

ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ


7 σχόλια:

Giota είπε...

Είναι καταπληκτικοι !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα! Με ποιον τρόπο μπορώ κι εγώ να εκτυπώσω τους σελιδοδείκτες για την τάξη μου. Είμαι εντελώς άσχετη με Η/Υ και ζητώ βοήθεια, χωρίς ουουουουο. Ξέρω, ντρέπομαι για την ασχετοσύνη μου, αλλά... Μπορείτε να με βοηθήσετε; ΛΙΑ

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

Λία καλησπέρα!Θα πατήσεις πάνω στο scribd θα σε μεταφέρει στη σελίδα που έχουμε ανεβάσει τους σελιδοδείκτες και θα κάνεις download(πάνω αριστερά στην οθόνη)και μετά μπορείς να το εκτυπώσεις!Καλή επίτυχία!Χαιρόμαστε που σου άρεσαν!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη που ενοχλώ με σαχλές ερωτήσεις, αλλά... Προσπαθώ να κάνω download, αλλά δεν μπορώ. Γιατί; Μήπως επειδή δεν έχω facebook; Ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξη. Η ΛΙΑ-η άσχετη!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν πήρατε το τελευταίο μήνυμά μου. Το ξέρω, σας κούρασα, αλλά... Ευχαριστώ για την μέχρι τώρα κατανόηση και υποστήριξή σας!!! Προσπαθώ να κάνω download, αλλά δεν μπορώ. Γιατί; Μήπως επειδή δεν έχω facebook; Θα με βοηθήσετε σας παρακαλώ; ΛΙΑ-η άσχετη!

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

Δεν έχει καμία σχέση με facebook.Πήγες πρωτα στο scribd;Κάνε τη διαδικασία που σου γράψαμε και όταν θα πατήσεις για να το κατεβάσει θα σου ζητήσει να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό.Είναι απλό , βάζεις το μειλ σου και είναι έτοιμο μετά για να κατέβει.Αν δεν μπορέσεις στείλε μας το μειλ σου ( δε θα το κοινοποιήσουμε)για να στο στείλουμε!

SPYRIDOULA είπε...

Είναι υπέροχοι!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...