12 Μαρτίου 2012

ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ

ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ!!!!

Τι θα έλεγες να έφτιαχνες το δικό σου γραμματόσημο; Φαντάζεσαι να έστελνες γράμμα σε ένα φίλο ή σε μια φίλη σου και ο φάκελος να είχε ένα γραμματόσημο που θα απεικόνιζε εσένα τον ίδιο ή μια φωτογραφία σου;;; Πραγματικά η έκπληξη των παραληπτών θα ήταν μεγάλη!!! 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία μας δίνουν τη δυνατότητα να παραγγείλουμε το δικό μας γραμματόσημο με όποια εικόνα θέλουμε εμείς. Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται εύκολα μέσω του διαδικτύου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: κάνε κλίκ εδώ  και θα ακολουθήσετε τα απλά βήματα. Δυστυχώς η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν και θα χρειαστείτε τη συμφωνία και τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά. Ακόμα κι αν δεν κάνετε καμιά παραγγελία, είναι διασκεδαστικό να παίξετε δημιουργώντας το δικό σας γραμματόσημο. Είστε έτοιμοι λοιπόν να γίνεται διάσημοι αποστολείς;;;

Για να τυπώσουμε και ένα φάκελο για να κολλήσουμε το γραμματόσημό μας.... Κάντε κλικ στην εικόνα, αποθηκεύστε την στον υπολογιστή σας και εκτυπώστε την. Κόψτε την εικόνα γύρω γύρω, βάλτε λίγη κόλλα και συναρμολογήστε το φάκελό σας. Τώρα είστε έτοιμοι να γράψετε τα στοιχεία του αποστολέα και του παραλήπτη!!! 

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚEΔΑΣΗ!!!

Εκτυπώστε και μετά κόψτε την εικόνα


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αααααα!!!! Θέλω κι εγώ γραμματόσημο με τη φάτσα μου!!!!!

Το σχολικό παρεάκι είπε...

Πολύ ωραία ιδέα για να κάνεις δωράκι σε κάποιον που αγαπάς. Ειδικά αν είναι μακριά!! Μπράβο κορίτσια!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...